Pénzkeresés a neten!!! (The best paying sites)

Itt csak tényleg működő, olyan oldalakat találsz, amik már engem is kifizettek! Ez tényleg komoly, ez is a netes pénzkeresés egyik formája! Ha ügyes vagy és érdekel ez a dolog, egész szép kis summára tehetsz szert.

Donkey Mails:

Egy tényleg jó oldal, a pénz mellett, pontokat is kereshetünk a reklámnézegetéssel, amit magunk is el tudunk reklámozni, így nem kell rá pénzt költeni. A pénzünket 1$- tól kérhetjük ki, de bizonyos bankokba, nincs minimum megadva a kikéréshez. A regisztrációnál megadjuk az adatainkat, kiválasztjuk az érdeklődési köreinket, hogy milyen reklámokat néznénk elsősorban. Én majdnem az összeset bejelöltem, így több reklámot lehet kapni, nézni. Megadhatjuk, hogy email-ben is kapjunk reklámokat. Bár ennek nem biztos, hogy van értelme, mert ha megnéznénk a levélben kapott reklámot, kéri, hogy lépjünk be az oldalra. Valamint, magán az oldalon is megnézhetjük ugyan azokat a reklámokat. Az amúgy levélben kapott reklámokat az oldalon, a Your Inbox menüben találjuk. Erre rákattintunk és az oldalon lejjebb piros sorokban lesznek a reklámok, egy kis táblázatban.

donkey9.jpg

Ha megnéztünk őket, töröljük ki. A postafiókunkban, vagy az oldalon megnyitott levelekben, itt találjuk a reklámot:

donkey8.jpg

 Lesz a levélben sok szöveg és több címsor is. Nekünk a Paid Ad szöveg alatt kell keresnünk egy olyan linket, aminek a végén egy hosszabb számsor van. Csak ez tartalmazza a fizetős reklámot. A többiért, a NON Paid Ad szöveg alatt lévőkért nem kapunk semmit. 

 A pénzért nézhető reklámok a Paid2click részen vannak, a vékony szürke vonal alatt kezdődnek.  A pontokért pedig Point2click menübe kell mennünk a reklámokat megnézni! A cent és a pont értékek felett lévő szövegre, vagy képekre kattintva nézhetjük a reklámokat. Az első reklámnál, valamint menet közben néha, egy csalásellenőrző kérdésére kell válaszolni:

donkey1.jpg

A négyzethálós részen található számsor megfelelőjére kell kattintanunk és el is indul a reklám. Jelen esetben, az utolsó kis számra, a 6952-re kell kattintanunk! Ha lejárt a reklám ideje, ezt fogjuk a bal felső sarokban látni:

donkey2.jpg

Amikor ez meg van, megnézettnek tekintették a reklámot, jóváíródott az érte járó összeg, bezárhatjuk és folytathatjuk tovább. Néha lehetnek hibás reklámok, akkor csak egy hibaüzenetet kapunk.  

A reklámok között is lesz egy csalás ellenőrző, ami egy hosszabb piros szöveg:

 donkey3.jpg

Erre nem szabad rákattintani, mert az egyenlegük lenullázásával, vagy kizárással jár!  

Ez lehet a pontokért nézett reklámok között is, valamint fölöttük, van egy nagy értékűnek feltüntetett reklám, a 100 cent-es sor felett, arra sem szabad rákattintani, az is hasonló szankciókkal jár.

Nézzük a főoldalt, a menüt, egy keretben foglalt táblázat formája van, ezt látjuk, mikor belépünk. Amúgy, a legtöbb menüben fölül megtaláljuk:

 1. - Earning stat: itt találjuk többek között a keresett pénzünket, a már megszerzett pontokat, egyebeket:

donkey4.jpg

 donkey5.jpg

You have directly earned: Ez a már idáig megkeresett összes pénzünk, a referáltak után kapott összegekkel együtt. Ez nem a kikérhető egyenleg! Ennyit kerestünk ez idáig az oldalon.

You have directly earned from your Downline: ez a referáltjaink után kapott összes eddigi pénzösszeg.

Your account balance after all transactions: ez az aktuális egyenlegünk, ennyi pénzünk van jelenleg. Kikérésnél lenullázódik, és nulláról indul.

You have directly earned: ez az eddig összeszedett pontunk a referáltak után kapottakkal együtt. Folyamatosan gyűlik, nem ezt lehet elkölteni reklámokra, stb.

You have earned from your Downline: ezek a referáltak után kapott pontjaink.

Total available points after all transactions: ezek az aktuális felhasználható pontjaink.

Gold Member Bonus referreals: Az arany szintre frissített referáltjaink után kapott bonusz.

Downline count: a referáltjainkat találjuk itt szintenként. A kép szerint, az első szinten a 6 referáltam van.

Cash credits oszlop: részletezi, hogy miből, miért, mennyit kaptunk eddig.

A táblázat alján, a Reqest payout szövegre kattintva kérhetjük ki a pénzünket és kiválaszthatjuk, hogy melyik bankba. Az ahhoz tartozó megfelelő azonosítót meg kell adnunk. Változó, hogy mennyi idő alatt kapjuk meg a pénzünket. Néha írja pirossal, hogy mikor volt a kifizetések lezárásának vége. Alatta pedig szürkével, hogy kb. mikor lehet majd kikérni legközelebb. Kikérésnél általában kiírja, hogy hány kifizetés van még hátra a miénk előtt, de ne rémüljünk meg nagy szám láttán sem, nem kell heteket várni a pénzre! A Redeem for Advertising: reklámokat adhatunk fel a pénz és pont egyenlegünk terhére. Amelyik opció elérhető, pirossal van kiemelve. Rengeteg lehetőség közül választhatunk. Rákattintás után, frissíthetünk egy már lejárt reklámot, vagy egy újat adhatunk fel. Ki kell tölteni egy adatlapot, pár sor hozzáfűznivaló, alá néhány szót az reklámozni kívánt oldalról, majd reflink, esetleg még banner linket is megadhatunk. A Send Advertising Request gombbal feladhatjuk, vagy a Reset From- al törölhetjük azt.

2. - Advertising Stat: Megnézhetjük az éppen futó, vagy nem régen lejárt hirdetéseinket. Nyomonkövethetjük a még aktuális hirdetéseken, hogy mennyi van még hátra, hányan kattintottak már rájuk.

3. - User Account Info: a személyes adatainkat láthatjuk, frissíthetjük ezen a részen. Távábbá az érdeklődési köreinket is átállíthatjuk, ami alapján a hirdetéseket nézhetjük. Beállíthatjuk a vakáció módot, ha hosszabb ideig nem tudunk belépni. Nem próbáltam, de gyanítom, hogy csak frissített felhasználok számára érhető el. Kiválaszthatjuk az aktuális bankunkat, az azonosítónkkal együtt. Jelszót változtathatunk a jelszavunkon, vagy akár törölhetjük is a fiókunkat.

4. - Upgrade Membership: itt frissíthetünk sokféle szintre, rengeteg fizetési lehetőséggel. Havi, vagy éves időszakokat is választhatunk, amikhez járnak különböző értékű, nagyságú hirdetések. Ehhez szintén egy adatlapot kell kitölteni, kell a saját nevünk, az email címünk, a felhasználónevünk, a hirdetés típusa és kéréssel is fordulhatunk az oldal szerkesztőihez. Az alsó részen a kis kockába pipát kell tennünk!  

5. - Referral Links: az oldalunk reklámozásához szükséges reflinket, bannereket találjuk itt, amik referált gyűjtéshez is kellenek.

6. - Redeem from advertising: ez ugyan az a menü, amit az Earnings Stat alsó részéről is elérhetünk. Az oldalon lévő pénz és pontegyenlegeinkből adhatunk fel hirdetést, rengetegféleképpen. A pirossal kiemelt részekre van elég pénzünk, pontunk. Azokra kell kattintani, ahol megújíthatunk egy már lejárt hirdetést, vagy újat adhatunk fel.

7. - Advertise Upgrade: Heti, vagy havi hirdetési lehetőséget kaphatunk frissítéssel. Alertpay vagy Paypal- al fizethetünk. Alul meg kell adnunk a hirdetéshez szükséges adatokat, egy adatlapon. Közvetlenül az oldal számlájára is küldhető a pénz. Kiválasztjuk a megfelelő konstrukciót, mondjuk 5 heti hirdetés tagsággal, és az adott bank logojára kattintva kifizethetjük azt.

8. - Subscription Offers: előfizethetünk hirdetésre.

9. - Advertise Upgrade Ads: frissített tagok, a frissítéshez kapott bonusz hirdetéseiket érhetik el itt.

10. - Advertise on DinkeyMails: itt pénzért, külső befizetéssel adhatunk fel hirdetéseket. Nagyon sokféle lehetőség közül választhatunk. Célzott reklámokat is alkalmazhatunk, (milyen felhasználók láthassák a hirdetést, pontért, vagy pénzért nézhessék a reklámunkat, esetleg email-ben kapják azt, stb.) több mint hét féle fizetési mód közül választhatunk. Ha megnézzük, a választott banktól függően, különböző összegeket kell fizetnünk ugyan azon reklámért. Ha tehetjük és számunkra elérhető, válasszuk a legolcsóbbat. Kezdésnek fizessük ki a hirdetést. kattintsunk rá a megfelelő bank logojára. A megnyíló ablakban beléphetünk a bankba, és engedélyezhetjük a fizetést. A fizetésazonosítót ki kell másolnunk, azt majd be kell illesztenünk a hirdetés feladásához az adatlapba. Ha ez nem sikerül, bezártuk a lapot, stb., akkor beléphetünk a bank oldalára és onnan is kimásolhatjuk a tranzakciós ID-t. Nem ugyan az, de kipróbáltam, elfogadják! Kitöltjük az adatlapot, Your Name/Username: a saját, vagy felhasználónevünk, amit megadtunk az oldalon. Your email: a saját email címünk. Payment method: kiválasztjuk a bankot, ahonnan fizettünk. Transaction ID/Batch Number: a tranzakciós azonosító. Your Comments & Notes: megjegyzés a hirdetéshez. Ad description: leirás a reklámról. Paid-Link URL : a hirdetni kívánt oldal, vagy reflink címe. Banner Adress: banner linkje. Ha ezek megvannak, pipáljuk ki a kis négyzetet, majd a Send Advertising Request gombbal feladhatjuk a hirdetést. Levelet is kapunk róla. Az Advertising Stat menüben megnézhetjük, hogy elindult e a reklám, mennyi futott le belőle, hányan kattintottak rá, stb.

11. - Your Inbox: itt nézhetjük meg az emailben kapott reklámokat, amiről már az elején írtam. Így a postafiókunkban már nem kell megnyitogatni őket, lehet törölni.

12. - Paid2Click: itt vannak a pénzért megnézhető reklámok.

13. - Contest PTC: ez egy játék, csökkentett pontösszegért lehet reklámokat nézegetni, de lehet nyerni pénzt. Az apró betűs részen írja, hogy hány kattintás van még a nyerésig. Ha sikerül a megadott számú kattintást nekünk végrehajtani, centeket nyerhetünk, ami jóváíródik az egyenlegünkön. Nekem még nem sikerült...

14. - Point2Click: itt nézhetjük pontokért a reklámokat.

15. - Log Out: itt léphetünk ki az oldalról.

16. - Paid2Signup: itt a reklámokban megadott feladatért, regisztrációért, stb., megkapjuk az adott pénzösszeget. A reklámhoz tartozó kis mezőbe be kell másolni az adott oldalra való regisztráció után kapott visszaigazoló levelet. Az is feltétel, hogy utána legalább 15 napig tagnak kell maradnunk az adott oldalon.

17. - Paid2Signup Search Country: ez is hasonló az előzőhöz, de itt csak a hirdetésben megadott országok felhasználói regisztrálhatnak.

18. - Paid To Signup USA Only: csak az Amerika Egyesült Államokból lehet itt regisztrálni pénzért oldalakra.

19. - Automatic Signup Offers: még nem jöttem rá a lényegére. Elvileg, regisztrálhatunk oldalakra, és nem kell visszaigazolást küldeni róla, csak 7 nap után jóváíródik a megadott összeg az egyenlegünkön.

20. - Daily Free Survey Offers: nem tudom, hogy pontosan mire való.

21. - Paid To Promote: itt valamilyen formában magunkat reklámozhatjuk, de nem próbáltam, nem akarok butaságot írni.

22. - Manual Surf (!Win Cash): egyfajta szerencsejáték. Reklámokat nézegethetünk kreditekért, a reklámok után egy csalásellenőrzőt kell nyomkodni, úgy juthatunk tovább. A kreditekkel megnyerhetjük a napi főnyereményt, általában 25$. Nekem még nem sikerült, de sosem lehet tudni...

23. - Get Paid To Review: videót lehet feltölteni, de nem jöttem rá az értelmére...

24. - DONKEY LOTTO: lottózhatunk az oldalon, pénzből, vagy pontokból. Aztán vagy nyerünk, vagy nem. Én nem költenék rá!

25. - Request Payout: itt kérhetjük a kifizetést. Rákattintunk és kiderül, hogy kikérhető e a pénzünk. Ha éppen nem aktív a funkció, akkor megnézhetjük, hogy legközelebb mikor tehetjük meg. Legtöbbször nem kell sokat várni, erről már írtam.

26. - Donkeymails RAFFLE: ez is egy szerencsejáték, nem próbáltam, jegyet kell venni, amivel nyerni lehet.

27. - How to Make DKM Referrals: itt hirdethetünk a Donkeymails ajánló linkünkön keresztül. Sajnos többet nem sikerült megtudnom róla.

28. - Fund Your Account: itt is reklámozhatunk valamilyen speciális módon, de nem próbáltam még.

29. - jelenleg üres nálam.

30. - Donkeymails Beenpaid: itt követhetjük nyomon a kifizetéseket.

31. - Rock/Paper/Scissors: kö-papír-olló játék.

32. -Great asino Offers: pénzt kaphatunk, ha regisztrálunk kaszinókba. Le kell tölteni a programjaikat, regisztrálni és gondolom be is kell fizetni valamit.

33. - Free Cash: ingyen pénz kaszinókkal! De szerintem semmi sincsen ingyen, így biztosan fizetni is kell.

34. - Liberty Reserve Head or Tail: Liberty reserv-el rendelkezőknek játék.

35. - Speciale Nederland Pagina: erről sajnos nincs információm.

36. - Domains At only $1,99 : 1,99 dollárért vehetünk domain nevet.

37. - Hosting $3,99 PM: weboldalt bérelhetünk 3,99$-ért havonta. Persze ez a legolcsóbb, vannak drágábbak is.

38. - Liberty Reserve Casino!: Liberty Reserve tulajdonosoknak (bank) kaszinó. Csak onnan lehet pénzt ki-beküldeni.

39. - Perfectmoney Liberty Games: szerencsejáték.

40. - Amazon Shopping: az amazon.com-on vásárolhatunk.

41. - CashBackShop Tillc: ha innen vásárolunk, talán pénzt írnak jóvá, a Donkey-es egyenlegünkön!?

Valószínű, hogy a többi menüben található oldal is hasonlóan használható. Sajnos nem tudtam mindenről részleteket kideríteni, de remélem, azért tudtam segíteni. Ha valamit nem jól írtam, vagy valakinek van több információja az oldal használatával kapcsolatban, kérem, írjon az elérhetőségre!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 10
Heti: 55
Havi: 435
Össz.: 128 944

Látogatottság növelés
Oldal: DonkeyMails segítség / leírás
Pénzkeresés a neten!!! (The best paying sites) - © 2008 - 2019 - penztanetrol.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »